جزییات خبر

معاون حقوقی رئیس‌جمهور:

پارس جنوبی امنیت انرژی و نیازهای ارزی کشور را تامین می‌کند

پارس جنوبی امنیت انرژی و نیازهای ارزی کشور را تامین می‌کند
(شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲) ۰۹:۲۵

معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های شدید توانسته است کار عظیمی در منطقه پارس جنوبی به ثمر برساند و ضمن تامین امنیت انرژی، بخشی از نیازهای ارزی کشور را تامین کند.

به گزارش خبرنگار شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، نشست ارائه گزارش آخرین وضعیت طرح‌های نفت و گاز در منطقه عسلویه و چالش‌های پیش روی این طرح‌ها با حضور محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس جمهور، معاونین نظارت بر منابع هیدروکربوری و توسعه منابع انسانی وزیر نفت و مدیران عامل شرکت‌های نفت و گاز پارس، سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و مجتمع گازی پارس حنوبی، شامگاه پنج‌شنبه (۱۶ آذرماه ۱۴۰۲)، در سازمان منطقه ویژه پارس برگزار شد.


معاون حقوقی رئیس‌جمهور در این نشست سفر به منطقه پارس جنوبی و بازدید از طرح‌های فراساحل و خشکی این میدان را بسیار ارزنده عنوان کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های شدید توانسته است کار عظیمی در منطقه پارس جنوبی به ثمر برساند و ضمن تامین امنیت انرژی، بخشی از نیازهای ارزی کشور را تامین کند.


وی افزود: مجاهدتی که در این منطقه صورت گرفته قابل توصیف نیست و بسیار ارزشمند است.


معاون حقوقی رئیس جمهور ضمن قدردانی از زحمات کارکنان پارس جنوبی و کسانی که روی سکوها و در پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها و سایر بخش‌های مهم این منطقه زحمت می‌کشند، گفت: باید چالش‌ها و‌ مسائل این منطقه در حوزه‌های مختلف منعکس شود تا در راستای حل آنها تلاش کنیم.


دهقان به گزارش مدیرعامل و معاون توسعه شرکت نفت و گاز پارس درباره طرح‌های جدید گازی این شرکت اشاره کرد و گفت: به‌ توسعه این طرح‌ها که گزارشی از آن‌ها در بازدید امروز ارایه شد و مایه افتخار و خوشحالی است، کمک خواهیم کرد.


وی با اشاره به اینکه همیشه همراه و حامی وزیر نفت در پیشبرد طرح‌ها و دستاوردهای وزارت نفت هستیم، افزود: با توجه به اطلاعات جدیدی که در بازدید از این منطقه دریافت کردیم، بیشتر در خدمت وزارت نفت خواهیم بود.

ساماندهی وضعیت مطالبات نیروی انسانی صنعت نفت در دولت سیزدهم


مهدی علی‌مددی، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت نیز در این جلسه از حضور معاون حقوقی رئیس‌جمهور در بازدید از طرح‌های وزارت نفت در منطقه پارس جنوبی قدردانی کرد.


وی به عملکرد دولت سیزدهم در حوزه منابع انسانی اشاره و اظهار کرد: در آغاز کار دولت مردمی سیزدهم، کارکنان دریافتی مناسبی نداشتند و بسیاری از قوانین از جمله قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت، آیین‌نامه ماده ده و قوانین مربوط به ایثاری کارکنان مشمول و بحث نیروهای قراردادی و پیمانکاری ابتر مانده بود.


علی‌مددی به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه تحقق ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت، مطالبات ایثارگران در زمینه قانون تبدیل وضعیت و ساماندهی نیرو‌های پیمانکاری اشاره کرد و گفت: با نگاه مردمی و حکیمانه دولت سیزدهم و مقام عالی وزارت توانستیم تا حدودی بر این مشکلات غلبه پیدا کنیم.


معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت تصریح کرد: در حوزه نیروهای غیر رسمی، نیروهای تابع قانون کار و بخش پیمانکاری، با اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل اقدام خوبی صورت گرفت که البته فاز دومی هم دارد و بسته آن کامل شده که پس از لحاظ شدن موضوع تامین مالی، اتفاق خوبی در این زمینه صورت می‌گیرد.


معاون وزیر نفت با بیان اینکه نظام جبران خدمات در حوزه کارکنان قرارداد مدت موقت و مدت معین تابع قانون کار از سال ۱۳۹۲ و به مدت ۱۰ سال معطل مانده بود، افزود: در این حوزه توانستیم نظام جبران خدماتی که تابع قوانین صنعت نفت باشد بر آن‌ها لحاظ کنیم.


وی به اقدامات صورت‌گرفته و در حال پیگیری در حوزه کارکنان رسمی اشاره کرد و گفت: در موضوع مطالبات نیروهای رسمی، با تلاش وزارت نفت و معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری و در نهایت پس از تایید شورای حقوق و دستمزد و شورای حقوقی، با تصویب رئیس‌جمهور محترم، ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت از اول فرودین سال ۱۴۰۲ اجرا شد.


معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت، موضوع سقف حقوق، مالیات و پاداش سنوات بازنشستگی را از دیگر مسائل مربوط به کارکنان رسمی عنوان کرد و گفت: برای تحقق این موارد برنامه‌هایی در دستور کار قرار دارد که امیدواریم با حمایت معاونت حقوقی و شورای حقوق و دستمزد، به نتیجه برسد.

بار توسعه صنعت نفت بر دوش متخصصان کشور است


سجاد خلیلی، معاون وزیر نفت در نظارت بر منابع هیدروکربوری نیز در ادامه با بیان اینکه مجموعه عظیمی پیرامون میدان پارس جنوبی شکل گرفته است، گفت: ۳۹ سکوی گازی و ۱۳ پالایشگاه در میدان پارس جنوبی احداث شده و طبق گزارشی که اعلام شد حدود ۱۰۰ میلیارد دلار در حوزه بالادست و ۲۵ میلیارد دلار در حوزه پایین دست پارس جنوبی سرمایه‌گذاری شده که این دستاوردها به برکت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بوده است.


خلیلی با اشاره به برنامه بازدید از پارس جنوبی، اظهار کرد: از دو مجموعه عظیم طرح فاز ۱۱ و پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی بازدید عملیاتی کردیم و توضیحاتی از وضعیت این طرح‌ها که با حمایت مقام عالی وزارت نفت و تلاش‌های متخصصان راه‌اندازی و توسط رئیس‌جمهور محترم افتتاح شده، ارایه شد.


وی با بیان اینکه بار صنعت نفت بر دوش مهندسان و متخصصان کشور قرار دارد، افزود: اقدامات موجود با مجاهدت همکارانی که در حوزه‌های مختلف حضور دارند و امروز با تعدادی از آن‌ها دیدار کردیم، به‌دست آمده است که قدردان آنها هستیم.


گفتنی است در ابتدای این جلسه گزارشی آماری از تاسیسات طرح‌های نفت، گاز و پتروشیمی احداث شده در بخش خشکی و فراساحل منطقه پارس جنوبی، معرفی میدان مشترک گازی، وضعیت نیروی انسانی و چالش‌های حقوقی پیش روی صنعت نفت در منطقه توسط مدیران صنعت نفت ارایه شد.


بر اساس این گزارش مدیران عامل شرکت‌های نفت و‌گاز پارس، سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس و مجتمع گازی پارس جنوبی در بخش‌های جداگانه گزارشی از مجموعه تحت راهبری، برنامه‌های اجرا شده و در دست اقدام و چالش‌ها و مسائل مربوط به حوزه‌های کاری ارایه کردند.










(شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲) ۰۹:۲۵
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید