به گزارش خبرنگار شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، محسن گلزار سرپرست مستغلات پالایشگاه دوم با اشاره به اهمیت وجود ساختمان رستوران جهت ارائه خدمات به همکاران شاغل در این پالایشگاه گفت: در گذشته قدیمی بودن ساختمان رستوران پالایشگاه و عدم سرویس دهی مناسب به همکاران در ساعات سرو صبحانه، ناهار و شام موجب کاهش رضایتمندی در بین همکاران شده بود و فضای رستوران نیز استانداردهای لازم جهت ارائه خدمات به همکاران را نداشت.
گلزار خاطر نشان کرد: بهمین خاطرتوسعه فضای پخت و پز و بازسازی سالن سرو غذا در دستور کار هیئت مدیره پالایشگاه دوم قرار گرفت که نهایتا با اخذ مجوزهای قانونی لازم در دو فاز متشکل از سالن سرو غذا و ساختمان طبخ غذا در دوطبقه مورد تایید قرار گرفت.
سرپرست مستغلات پالایشگاه دوم با اشاره به زحمات واحد مهندسی و خدمات فنی در ساخت و تجهیز ساختمان طبخ غذا خاطرنشان کرد: با همکاری واحد مهندسی، ساخت ساختمان طبخ غذا متشکل از سالن پخت اصلی، سالادزنی، کباب زنی، دیگ شور خانه، سالن شست و شوی ظروف، سرویس بهداشتی، حمام، اتاق ناظر و تجهیزات طبخ غذا در طبقه همکف از سال 98 آغاز و نیمه سال 1400 به اتمام رسید.
این مقام مسئول افزود: ارزش ریالی این پروژه بالغ بر 80 میلیارد ریال بوده است که طبقه دیگر آن نیز شامل انبار مواد خشک و سردخانه می شود.
وی افزود: با توجه به نظارت و درخواست واحد بهداشت، ایمنی و محیط زیست، ایستگاه پمپ کلرزنی نیز جهت ضدعفونی آب ورودی به رستوران نیز تعبیه شده است.
محسن گلزار با اشاره به مدت زمان بازسازی و بهسازی سالن سرو غذا نیز یادآور شد: سالن سرو غذا نیز همچون ساختمان طبخ از طریق برون سپاری در مدت قریب به 3 ماه با مبلغ قریب به 10 میلیارد ریالبازسازی شد که دیوار سبز، دیوار پارامتریک داخلی، لابی و میز سفارش غذا و سرویس بهداشتی بهینه تر از جمله موارد اضافه شده به آن می باشد.
گلزار با اشاره به بهینه سازی سالن سرو غذا به منظور افزایش فضای ارائه خدمات بیان کرد: با جابه جایی و جانمایی مناسب درب ورودی جدید سالن رستوران، اکنون شاهد فضای مطلوب تری جهت سرو غذا هستیم.
گلزار در پایان با تقدیر و تشکر از مدیر پالایشگاه دوم، هیئت مدیره این پالایشگاه، رئیس منابع انسانی آقای اسلمی و نیز همکاران خود در مستغلات گفت: امیدواریم اکنون که رستوران بازگشایی مجدد شده است شاهد رضایتمندی همکاران در این زمینه بوده باشیم.