جزییات خبر

در نشست مجتمع گاز پارس جنوبی با سازندگان داخلی

تلاش مجتمع پارس جنوبی برای هموار کردن مسیر سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان‌

تلاش مجتمع پارس جنوبی برای هموار کردن مسیر سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان‌
(یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱) ۱۰:۱۶

مدیرعامل و مدیران مجتمع گاز پارس جنوبی در حاشیه‌ی دومین روز بیست‌و‌ششمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشستی که با شرکت‌های سازنده قطعات و تجهیزات داخلی و دانش‌بنیان داشتند ضمن پاسخ به پرسش‌ها و بررسی مشکلات آنها، اعلام کردند: این مجتمع همچنان به حمایت جدی خود از دانش‌بنیان‌ها و سازندگان داخلی ادامه می‌دهد و در تلاش است چالش‌های این مسیر را هموار کند.

به گزارش روابط عمومی شرکت مجتمع گاز، نشست تخصصی مجتمع گازی پارس جنوبی به‌منظور همکاری با شرکت‌های سازنده قطعات و تجهیزات داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان ( شنبه، ۲۴ اردیبهشت‌ماه ) با حضور نمایندگان این شرکت‌ها در حاشیه‌ی دومین روز بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، برگزار شد.

در این نشست نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان به بیان مشکلات و چالش‌های موجود در مسیر پویاتر شدن فعالیت در پارس جنوبی پرداختند.

جواد سهیلی، مدیر بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی در سخنانی در این نشست با بیان اینکه سیاست ما حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است، گفت: مجتمع گاز پارس جنوبی، مسیر را برای حمایت از سازندگان داخل و شرکت‌های دانش بنیان هموار کرده و امیدواریم در سایه تعامل و همکاری این مهم رشد چشمگیری داشته باشد.

وی ادامه داد: مشکلات و مواد مطرح شده توسط نماینده سازندگان قطعات و تجهیزات و شرکت‌های دانش بنیان را مورد بررسی قرار خواهیم داد و در جهت رفع موارد تلاش خواهیم نمود.

مدیر بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی در این نشست تخصصی تصریح کرد: ما اگر اعتقاد و باور به کالای ایرانی داریم و اگر تصمیم گرفته‌ایم با عزمی راسخ به تولیدات ساخت داخل کمک نماییم، باید کارهایمان دلی باشد و اگر این اقدام مهم با روحیه‌ی جهادی پیش نرود هرگز رشد و نمود پیدا نخواهد کرد.

سهیلی در ادامه‌ی این نشست با اشاره به موضوع کیفیت بالا و قیمت رقابتی در بخش سازندگان داخلی افزود: آن موضوعات مهم و اساسی که در بخش سازندگان کالاهای داخل باید محقق شود بحث کیفیت و قیمت رقابتی می‌باشد و این دو موضوع مهم باید در بخش سازندگان داخلی نهادینه شود.

وی ادامه داد: موارد مهم مرتبط با زنجیره ی تامین کالا را به صورت ویژه در سطح مجتمع گاز پارس جنوبی پیگیری و در کوتاهترین بازه زمانی ممکن مرتفع خواهیم نمود.

یکی از مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان نیز با بیان اینکه سازندگان داخلی در پارس جنوبی حرکت رو به جلویی داشتند و کیفیت بومی‌سازی در صنعت نفت آن‌طور که در پارس جنوبی رعایت می‌شود، مشابه ندارد، تصریح کرد: اکنون محصولات این مجموعه به روسیه، ترکیه، عراق، اندونزی و حتی ایتالیا صادر می‌شود، با این حال از حداکثر توان خود در بخش دانش‌بنیان بهره نمی‌بریم، در حالی که اگر از ما حمایت شود می‌توانیم سریع‌تر و با کیفیت بالاتری خدمات خود را انجام دهیم.

رسانه جدید

(یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱) ۱۰:۱۶
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید