احیا و بروزرسانی حیاتی‌ترین سیستم‌های ارتباطی شرکت مجتمع گاز پارس

رئیس مخابرات مجتمع گاز پارس جنوبی از انجام‌ عملیات احیا و بروزرسانی رسانی سیستم رادیویی تترا در سایت ۲ این مجموعه و نقش حیاتی در مدیریت بهره‌برداری و تولید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی؛ شهرام وطن خواه، در این باره بیان کرد:پروژه مهم و کلیدی احیا و بروزرسانی سیستم رادیویی تترا با هدف رفع مشکلات اساسی در سیستم ارتباطی این سایت حیاتی انجام شد.

رئیس مخابرات مجتمع گاز پارس جنوبی ادامه داد: این پروژه مهم شامل تعویض و به‌روزرسانی سوئیچ‌های مدیریت از کار افتاده، فعال‌سازی کامل و افزایش ظرفیت ضبط مکالمات رادیویی و نوسازی تجهیزات فرسوده می باشد.

جایگاه و اهمیت سیستم تترا و پدافند غیرعامل:

رئیس مخابرات مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: سیستم رادیویی تترا، به عنوان یک زیرساخت حیاتی در مجتمع گاز پارس جنوبی، نقشی محوری در تضمین ایمنی و کارایی عملیات روزمره و همچنین پایداری در شرایط بحرانی ایفا می‌کند. 

 

وی گفت: این سیستم، ارتباطات سریع و قابل اعتماد بین تیم‌های مختلف عملیاتی، مهندسی، ایمنی، آتش‌نشانی و سایر گروه‌های فعال مجتمع را در شرایط عادی و اضطراری فراهم می نماید، در واقع سیستم تترا شریان حیاتی ارتباطی در بزرگترین مجتمع گازی کشور است و هرگونه اختلال در آن، می‌تواند منجر به توقف یا کاهش تولید، و یا حتی بروز حوادث ناگوار شود.

وطن خواه در ادامه این سیستم را از منظر پدافند غیرعامل مورد بررسی قرار داد و خاطرنشان کرد: احیا و بروزرسانی این سیستم، مقاومت زیرساخت‌های حیاتی در برابر تهدیدات احتمالی را افزایش می‌دهد و امکان تداوم فعالیت‌های ضروری در شرایط بحرانی را فراهم می‌سازد.

وطن خواه در ادامه به همت و تلاش متخصصان و کارکنان مدیریت پالایشگاه دوازدهم شامل /ICT/پشتیبانی پالایشگاه دوم به عنوان متولی این پروژه در سایت 2 مجتمع گاز پارس جنوبی اشاره و عنوان داشت: این پروژه شامل تعویض و به‌روزرسانی سوئیچ‌های مدیریت از کار افتاده، فعال‌سازی کامل و افزایش ظرفیت ضبط مکالمات رادیویی، افزودن یک سیستم پشتیبان (افزونه) برای سوئیچ کنترل مدیریت، فعال‌سازی قابلیت رکورد مکالمات در حالت پشتیبان (جایگزین) و تعویض ماژول‌های همگام‌سازی قدیمی بود.

شرکت های دانش بنیان با توانمندی‌های متخصصان مجتمع گاز پارس جنوبی، تمامی مراحل احیا و بروزرسانی سوئیچ‌های مدیریت، افزایش ظرفیت ضبط مکالمات و سایر اقدامات فنی را با موفقیت به سرانجام رساندند.

وی گفت: این اقدامات، امنیت و پایداری ارتباطات رادیویی در سایت ۲ را به طور چشمگیری افزایش داده و ضمن افزایش تاب‌آوری سیستم در شرایط اضطراری، به تقویت پدافند غیرعامل نیز کمک کرده است.